söndag 16 maj 2010

Jag har fått en Award !!!!!!

Idag när jag kom hem från jobbet så satte jag på datorn och "blippade" runt
bland blogguppdateringar. Hos Lina läste jag att hon fått en award, skrolla ned, skickade ett grattis och sen blippade vidare. Då skrev Lina en kommentar hos mig att jag skulle läsa ordentligt. Och där läste jag att hon vidarebefodrade Awarden bl.a. till mig. Jag fick en liten tår i ögat när jag läste det fina hon skrev om mig. Tack underbara Lina för detta pris. Ska vårda det ömt i mitt hjärta.

Så ska man då ge vidare till nån som inspirerar i denna scrapvärld till 5 stycken.
Utan inbördes räknande så ger jag denna award vidare till

Motivering: Du kanske inte vet om det men jag har följt din blogg sen jag blev en bloggare. Du fick mig att komma igång med scrapping.

Motivering: Du har varit underbar som inspiratör och du har hjälpt mig mycket , tålmodigt har du stått ut med mina frågor.

Motivering: Jag slukar dina bilder som är som godis för min själ och fantasi.

Motivering: Käraste goaste vännen , du har stöttat, inspirerat och glatt mig så mycket. Du har sträckt ut en hand när jag behövt det som mest. Tack för att du finns.

Motivering: Gör så otroligt vackra saker. Många fina presenttips.Följer gärna din blogg men tyvärr snål med kommentarer . Men älskar att kika på dina alster och inspireras.Sen skulle jag berätta 7 saker om mig som ni kanske inte vet:

1. Jag har gjort mat till Kungen och Drottningen. Invigningen på Louis De Geer
i Norrköping hade invigning 1994 och jag hade gjort skagenröra till canpeérna och drottningen tog om. Jag gjorde slutet på min utbildning som kallskänka.

2. Jag är utbildad kock/kallskänka
Web/masterdesigner
Undersköterska

3. Jag träffade min nuvarande man på internet på en chatt. Sagt att jag aldrig mer ville ha med karlar att göra efter min skilsmässa. Men friade till honom redan andra eller tredje chatten och vi flyttade ihop redan efter 2 månader. Och då hade jag bara varit ensam i 6 månader. :)
Nu har vi snart varit gifta i 7 år.

4. Jag älskar allt som har med det mediala att göra och jag spår i kort när andan faller på. Mest vägledning. Men de som jag har spått trots att jag är glad amatör har förundrats över att det slagit in.
5.Jag skulle kunna leva på gurka för det är så himla gott. Litet kärnhus, hård och iskall så himla gott att knapra i sig. Skalad förstås. Men älskar tugga på det mesta vilket syns.

6. Jag är skånsk. Född i Helsingborg, bodde i Osby med omnejd när jag var liten och bodde under "Kicki Danielssons" biologiska pappa. Bott utanför Norrköping i 28 år men pratar fortfarande skånska.

7. Jag är snäll, ser sur ut, har sjuk humor , skrattar när jag ska berätta en historia så när poängen kommer är historian inte så kul. 

Kram till alla /Marina


3 kommentarer:

Linapyssel sa...

Snörvel snörvel snyft....ohhh du är väl en goding du!!!
Stor gonatt kra på dig...nu ska jag sova gott TACK min vän!!!

Väldigt kul att läsa om DIG!!

ulrika_m sa...

Oj! Vilken fantastisk motivering! Nej du har helt rätt, det visste jag inte. Men jag är väldigt glad och stolt över att ha bidragit till att locka in dig på scrapbooking! Tusen tack för den fina awarden vännen!
Kram!

yolidesign sa...

Hej hej tjejjen...

hihi hinner inte riktigt med mellan arbetspass, fritid mm... :D men åhhh så glad jag blir!!!

tack så jättemycket för denna award!!!

Kraaaaaaam på dig!!!