fredag 4 juni 2010

Jag har bestämt mig.

Jag har nu insett att hur jag än vänder och vrider på det så har jag min stil. Det går inte att ändra på. Jag följer inte andras ramar om perfekta saker osv. Ju mer jag håller på så blir jag nöjd med det jag har.
Idag har jag gjort ett kort som ska skickas om ungefär en månad. Det är till min systers svärdotter som ska har sin andra dotter i slutet av juni. Motivet är mitt eget.


5 kommentarer:

Linapyssel sa...

Jammen....det är ju helt ljuvligt!!!! Ohhhh dessa söta fötter som prommenerar på linjalen...genialiskt!!! Och ute i mycket god tid må jag säga!!! Det gillas!!! marina din stil är galet bra och intressant så mycket fiffiga detaljer och meningar bakom dina verk! I lav!!!! Önskar jag kunde rita som dig och Carina...jag kan inte ens rita en katt!!!! Hihiiiii

Gå nu och lägg dig

Många kramar och tack Marina

NHL sa...

Åh vad skönt! tänkte jag när jag läste ditt inlägg.En till, tänkte jag, som har svårt att få till det så där som andra. Jag, amatör, får aldrig till det så där urgulligt perfekt som alla andra. Jag försöker undvika att surfa runt på bloggar, för jag får mest dåligt självförtroende när jag ser all kreativitet. Jag har börjat hålla försvarstal till mig själv när jag pysslar i liknande ordalag som du skrev, så jag trodde jag hittat en själsfrände....
Jaha,,,, så kollar jag längre ner på din sida på allt superhärligt du gjort och tappar hoppet.
Ja, du har verkligen en egen stil, en helt egen perfekt stil som är såååå häftig, så nu sjönk mitt självförtroende igen :-)
Fortsätt på samma spår du! Du är på helt rätt väg!

Malin/Majamelon sa...

Din stil är kanonfin och ska inte ändras på ett dugg :) Det är stilarna som gör oss unika! annars blir man ju bara en i havet ;)
Kortet är jättefint och motivet är supersnyggt färglagt!

Ha en fin lördag!
Kram
Malin

Mummylade sa...

helt rätt inställning, om man inte har en egen stil och tycker om det man själv skapar så är det ju ingen glädje i det

Linda Horn sa...

Men du har ju så rätt min vän!!! Din stil är unik, och det som gör att du är du, och dina kort just dina!! Kortet här är underbart, och snacka om att vara ute i god tid!!