onsdag 9 juni 2010

Liftat från Lina

För ett tag sen så hade min vän Lina gjort en fin bok med sin "Bind it All" som mall hade hon kaffefilter. Då poppade en idé hos mig. Tänk att göra såna, med recept på snabbbakade kakor, och annat för att ge bort istället för en blomma. Bra att ta till om man får hastiga besök tex. eller bara vill baka nåt lätt.
Jag har lagt in några recept, blir kanske några till. Men det ska finnas plats för egna favoritrecept hos mottagaren. Min syster som älskar det jag gör gjorde en stor beställning på presenter och när jag bara berättade om denna så beställde hon 10 stycken direkt. Plus en massa altrade toarullar, anteckningsböcker. Så vi får väl se vad jag hinner under kommande 3 veckor för då ska vi träffas.
Stämpel kocka, fika och baka är från Skogstokiga, tårta och stor cupcake är mina egna designade stämplar. Jag har redan på G en ny, då har jag stämplat kockmössa och grytvantar på mönstrat papper och jag kan rekomendera det. Jättehäftigt.


Jag har gjort en ficka och lagt i en tag med ett recept. Jordgubben ritade jag nu på morgonen.Sidorna är blandade färger och en del är mönstrade.

Kram Marina5 kommentarer:

Carina sa...

Hej!

Denna receptbok är bara så fin.Man får titta länge och upptäcker hela tiden små roliga detaljer.
Tycker tårtan och cupcaken är jättebra.

Kraam!

Linapyssel sa...

Oj oj oj ojjjjj, sååå fräck den blev Marina, kan titta hur länge som helst på alla fina kuliga saker du dekorerat med! Vilken toppen ide att ge bort istället för en blomma. Du kommer få tillbringa minst hela helgen i pysselrummet med den jätte beställningen...hihihi önskar jag kunde sitta brevid och pyssla med dig!!!

Svamp macka här...INGA problem!!! Dörren är öppen, välkommen!!!

Massa Kramar Lina

Linda Horn sa...

Såååå fin den var!!! Kul idé, liftvarning även här kan jag säga!!

Tack snälla Marina, för att du skickade tyget, och för att du lärde oss alla att göra dina vackra rosor!!! Tack vare dom - ja jag är övertygad om att det var rosorna som gjorde helheten - vann jag BIA-utmaningen på SS!!!!

Kram vännen!!

BellaMio sa...

Oj så läckert!!! Underbar inspiration :)

Tackar för din kommentar inne hos mig om min after eight-automat. Den är egentligen ett DT-alster åt pysseltagen. Du hittar det inlägget här: http://pysseltagen.blogspot.com/2010/05/lite-godis-och-mallen-till.html

Där finns oxå länk till stället med beskrivningen hur man gör den.

Tack för titten!

Sussie sa...

Jättehäftigt att använda kaffefilter-form :)
Väldigt fint gjort!