tisdag 18 januari 2011

Charlie Chaplin som barn på tag

Hej Alla!
Nu har jag hittat ett annat tangentdel( jag använder nämligen World of Warcraft tangentbord) som passade till underredet. En äldre gammal som låg sparad. Helt ok tills vidare.
En del frågor om mina resväskor, måtten är ca 8x7 cmoch 5 cm bredd/ljup. Ritat av två medicinaskar typ panodil eller nåt. trixat och fixat för att få till det.
Idag är jag ledig och har gjort en tag med Charlie Chaplin som barn. Köpt digi från Octopode Factory  . Älskar Lily Chilvers digis. Har massor nu, så dom får ni se mer av. Det är så enkelt med digistamp för er som inte vet, man laddar ned och skriver ut på 220g papper. Lägger bilden på Worddokument. Väljer storlek, har du flera så kan du få några samlade på ett dokument. Glöm inte att ändra utskriftformatet och minska marginalerna till 1 cm så du får ut mer av pappret.
Sen är det bara att skriva ut och måla. Vill du maska så kan du skriva ut i vanligt papper ett ex och klippa ut och lägga över bilden.  Dessutom ger du oftast max 30:- för en digis mot stämpel på mellan 80-100:- som du kansle tröttnar på. Jag själv har förköpt mig på stämplar av hänglar och magnolia tex som man är trött på efter ett par stämplingar. Nåja, nog skriverier....här är Charlie!

5 kommentarer:

Carina sa...

Hej!
Herrejösses vad mycket fint du har gjort!Är full av beundran av dig.Denna digi gillar jag och hela tagsen blev kanonhäftig.Vill också ha!!!Fattar inte hur man betalar utomlands.....är nog bara lite dum!!

Kram!
Lycka till i mitt lotteri!

The Octopode Factory sa...

this is gorgeous. Digital stamps are fun because you can make big and little things.

Sari Hänninen sa...

asså, du gör ju skitfräcka kort!!!! underbara figurer!

jag ville bara kommentera det du skrivit om ang stämpelförvaring i cd-fodral... jag fick reda på att ez-mounten tydligen reagerar på plasten i cd-fodralen.... prova att klippa till oh-plast som du lägger i botten... så bör d kunna gå :-)

Sari Hänninen sa...

Tjenare tjejen...

Jag försöker nog köra så mycket lchf som jag bara orkar - men jag väljer att ha kvar potatis och morötter i kosten... ibland låter jag också ngn finncrisp-skiva slinka ned... jag tänker inte bli manisk utan försöker hitta ett hälsosamt sätt att äta mat - med rätt slags fetter samt minska ned på kolhydraterna och sockret... jag har köpt lite böcker om lchf och så försöker jag uppdatera mina kunskaper om sanna ehdins metod - den självläkande människan... att man medvetet väljer rätt slags ingredienser - som gör en gott istället för dåligt...

Linapyssel sa...

Marina,,,jag dreglar hihihih. Den är skit cool. Man kan inte annat än att älska denna komposition. Digisen är väldign frän!!
Kram Lina