fredag 14 januari 2011

Rulle...........

Jag var inne på Pysseltagen´s blogg och hittade jättetuffa rullar med länk till Youtube dessutom att se hur man gör....bara så fint och jag var tvungen att dra igång några jag med. Så här blev mina:
4 kommentarer:

Linda Horn sa...

Vilka underbara rullar!!!! Såååå fina! Jag måste också testa detta, har sparat hushållsrullar länge nu, kanske dags snart...

Inser att det var evigheter sen jag kikade in till dig, och ännu längre sen jag lämnade en kommentar. Hela hösten har försvunnit för mig i sviterna efter den där jäkla medicinen min läkare skulle ha mig att testa. Jul och allt försvann mig nästan spårlöst förbi, och jag har inte många minnesbilder av höst/vinter. Nu har jag på eget bevåg börjat trappa ner, och ser faktiskt ljuset på andra sidan.... äntligen. men än är det en bit kvar innan jag är helt mig själv igen. Men nu ska det väl kunna bli lite fler bloggbesök och hälsningar igen, dags att börja leva igen.

ha det gott!! Kramar

Linda Horn sa...

Älskade förresten de där små bingobrickorna du har dekorerat rullarna med, var har du hittat dom?? Såå söta.

Evas Pyssel sa...

Jättefina rullar !! Man kan hitta olika demonstrationer på Youtube. Ibland brukar jag kolla där. Ha en skön helg ! Kram Eva

Cath. sa...

Satt nu och surfade runt och hittade dina fina rullar, vad roligt att se att någon har blivit inspirerad, visst var det kul?!
Dina är fantastiskt snygga!
Kramar!