torsdag 10 februari 2011

LO på vår älskade Bianca

Nu är det inte långt kvar tills vi ska hämta hem vår lilla älskling. Denna gången för evigt. 
10 dagar kvar....tror ni vi längtar. Jag pratade med henne i telefon igår och hon svara mig när hon fick höra min röst. Det var en rörande stund faktiskt. Hon tror kanske vi svikit henne. Hon skulle bara veta .  Hur som helst så har jag gjort en LO med henne i focus inramad av blommor. Mycket av materialet kommer från min vinst hos LinaEss i kärlek 

Tagstexten gillar jag skarpt: Every journey begins with a step- så är det med vårt liv ihop med Bianca. Och texten -One heart,one soul, two hearts connected with a single tread....så är det...vår kärlek till henne och hennes till oss. Vi var ämnade för varandra.


Inramningen av skönhet till in skönhet.

Änglar måste ha varit med och fört oss samman. Det var meningen.


6 kommentarer:

Nina sa...

Helt underbart kort. Sitter och grinar över den enorma kärlek som finns mellan er och Bianca, är så glad att ni ville ha henne.

Linapyssel sa...

Oh Marina va vackert.... alltihopa både sammansättningen av Lo och allt du skrivit. Bianka har tur som har er vilken kärlek!!! En tår i ögat har jag. Grattis till er och att ni blev sammanförda. Ser att du fått användning för tegelstens väggen visst var det trevligt och bra service att handla där! Må så gott min vän kramar Lina

Evas Pyssel sa...

Oj vilken snygg LO !!! Vackert färgval och många spännande detaljer. !! Du är verkligen skicklig !! Kram Eva

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Vilket underbart kort på en underbar hund :)
Snygga saker du gör måste jag säga. Kram från Maria

Sari Hänninen sa...

d var mig en bus-söt hund...

jag vet inte om d funkar med promarkerpennor... d kan man ju hoppas... testa på en stämpel som du inte gillar så mycket... men se till att ha riktigt bra stämpelrengöring hemma innan du börjar... :-)

Lilly sa...

Hon är , och kommer alltid att vara världens finaste hund. ♥