tisdag 1 mars 2011

Enkla "Bra att ha"-kort

Tänk nu är vi inne på mars månad, wow...med stora kliv är vi inne i våren alldeles strax. Innan man vet ordet av så är vi inne på sommar och höst med. Så det är bäst att "vara här och nu".
Jag känner ibland att jag behöver ha lite kort som man har när man "brevväxlar" utan att för den skull lagt ned för mycket material men ändå ser fint ut. Så jag har gjort två, en av en gratis digi och en av mina egna( blomman hade jag som fri digi för ett tag sen).
Flickan har jag försökt måla svart glansigt hår med Pro-markers ( hittade tips med Copicpennor vilket jag inte har) Men tycker trots allt det blev skapligt bra. Tyvärr ville Promarkers rinna ut lite.


3 kommentarer:

Carina sa...

Super snygga kort. Ja håret ser verkligen glansigt ut, jättefint målat. /Carina

Tussemaja sa...

Tycker du fått till det svarta håret superbra! Är så imponerad av alla som får till det snyggt med skuggning och blänk. Fina kort. Jag är mer av en "less is more"-typ :)

susanne´s smulor sa...

Jättefint! Det var så längsedan jag gjorde en bloggrunda, men nu tänker jag sitta här tills jag gått igenom mina bloggvänner!!!! hoppas att allt är bra med dej...du har hunnit med en del sen sist. Kortet du vunnit med är ju bara sååå fint! Ha det gott i vårvädret/kram sussa