söndag 22 maj 2011

Från en sjukling.....

Jag har gått och tänkt, vad bra att jag sluppit alla vårförkylningar.  Men vad händer då, i torsdags fick vi ett barn på jobbet med förkylningsbaciller som var nya för mig. Redan fredag kväll inför min lediga helg kändes det som två bollar i halsen och jag kunde knappt svälja. Hela dan igår gick jag och frös trots fint väder febern  38,5  den har jag gått med hela dan idag med. +26 ute på balkongen och jag går med kofta och skinntofflor, vilken syn. Nåja det blir att bli hemma några dagar, tyvärr. 
Men, men....nu ville jag visa några kort...behöver fylla på mitt kortförråd.

Detta kort är på väg till Skåne.

 De här två godingarna har jag fått av Carina som digis , dögulliga.
Nej nu orkar jag inte mer. Mot sängen.6 kommentarer:

Pips sa...

Hold da op du har fået lavet nogle kort. Jeg kan rigtig godt lide nr. 2 og nr. 3 - men de er jo alle fine. God bedring med forkølelsen.

Carina sa...

Hej!

Här händer det saker.Alla dina kort är bara såååå bra.Roligt att se mina "filurer" så bra gjorda.
Tack,för alla dina kommentarer,men tror nog inte att skon är den allra bästa!!!!Du skämmer bort mig.Krya på dig nu och lata dig ordentligt.

Carina sa...

Vad tråkigt att du blivit sjuk, det är så typiskt när man tänker så och sen att du hade ledig helg. Jättefina kort, Carinas digisar är så härliga. Krya på dig
kram

Evas Pyssel sa...

Vad trist att bli sjuk just nu när det är fint uteväder. Hoppas det snart är över, Dina kort är jättevackra. Kram Eva

Sussie sa...

Jag älskar de två översta vintagekorten! Underbart vackra!
Hoppas att du mår mycket bättre nu.
Kram och hoppas på en solig och fin dag... :)

Sussie sa...

PS! Jag har svarat på din Award nu. Du får scrolla ned lite för att se mitt nyaste inlägg eftersom ngt gick snett och de nya inläggen hamnade en bit ned på sidan och ett äldre överst... Hoppas felet släpper när jag lägger in ett nytt inlägg nästa gång. Kram och ha en fortsatt fin helg!