måndag 2 maj 2011

Mer feedback tack :)

Jag blev ju klar med albumet och la det i "slide", tråkigt tycker kanske en del. Men scrolla 42 bilder är kanske inte så kul.
Denna bilden kom dock inte med.  Jag skulle vilja ha mer feedback  på vad folk tycker. Skulle vara kul. Jag vet att alla har sitt. Men med 51 följare så är det snålt med kommentarer ibland. Nu är jag kanske lite elak, men att ha följare innebär väl lite att man gillar det folk gör? Eller blir man följare för att det lottas ut nåt?
Funderar allvarligt på att ta bort min blogg, det tar så mycket tid att lägga in bilder och få till det snyggt. Feedback från andra sporrar, känner inte alla så eller är det bara jag. 
För egen del så är det här jag finner vänskap.
Kram Marina

8 kommentarer:

Mummylade sa...

jag tror det är så att många surfar in och tittar men skriver inte nåt innan de surfar vidare för själva kommenterandet tar tid. Det brukar alltid vara stor skillnad mellan antalet sidbesök och antalet kommentarer...

Gittans Pysselsida sa...

Håller med Mummylade...sen har jag en känsla att de som har mer "prat" i bloggen får mer svar.
Kram// Inga

Pips sa...

Jeg får nu heller ikke mange kommentarer på min blog i forhold til antallet af følgere, og sådan er det generelt. Jeg lægger bestemt heller ikke en kommentar hver gang jeg er på besøg - det ville tage alt for langt tid da jeg har et par hundrede blogge jeg følger og finder dejlig inspiration på. Men - men... har man bloggen for sin egen.. eller for andres skyld? Jeg bruger min som et slags album over det jeg laver. Når det så er sagt... så har jeg først nu fundet tid til at se dit slide (det tager ret lang tid) og sikke et lækkert album du har lavet. WAUW... det kan jeg godt forstå du er stolt af... Det er fyldt med lækre papirer og superdejligt pynt - det er virkeligt et stort stykke arbejde. Hav en fantastisk uge videre :o)

Carina sa...

Säger det en gång till, superfin. Att lägga ut den som en slide var jätte bra. Jag skriver inte heller så mycket, men jag försöker gå in på alla bloggar och skriva, men alla dager kanske man inte hinner. Jag tycker som du att respons på det man gör är så kul. Hoppas att du fortsätter med din blogg så vi inte missar det fina du gör:)
Kramar Carina

Tussemaja sa...

Klart man vill ha kommentarer. Men tyvärr är det väl så att man inte hinner med alla gånger. Själv försöker jag men ibland är jag inte ute och surfar och därför missar jag ju en del. Kram!

Linda Horn sa...

Gaaaaaaah!!!!! Skrev en superlång kommentar, men så var jag inte inloggad, så allt försvann. :( Nåja, för att göra en lång historia kort, så har jag mer än 300 bloggar jag följer, så man hinner omöjligt med att kommentera hos alla. Men jag kan kanske ge dig ett tips! Välj att ha kommentarsrutan som pop-up-fönster istället, då måste man inte ladda om bloggen för att kunna fortsätta läsa. Kolla hur jag har det, så förstår du hur jag menar. När jag vill kommentera hos dig, så laddar bloggen om sig med ditt inlägg och kommentarsfältet under. Vill jag sen fortsätta att läsa din blogg efter att jag skrivit färdigt, måste jag klicka på din rubrik för att få upp hela bloggen igen, så då laddas den om. Allt detta tar mycket tid, det går mycket fortare när kommentarsfältet kommer upp i en ruta ovanpå. När man kommenterat färdigt klickar man bara på skicka, stänga rutan och fortsätta - utan att ladda om. Tjaa, bara ett tips.

Ha det gott!! Nu ska jag ta och spana in det läckra albumet!! Kramar.

Carina sa...

Hej!
Ett otroligt vackert album du skapat.Förstår om allt tar ditt men tid har vi ju gott om eller hur????
Krya på dig och försök att vila lite!

Kram!
PS:Tack för din hälsning hos mig och Hugo vill nog gärna pussa lite på Bianca1

Sussie sa...

Du ska fortsätta med din blogg! Det är en order! :D

Jag vill fortsätta titta in här och jag håller med dig om det där med kommentarerna. En del skriver ju aldrig ngt! Och många vill ha kommentarer men svarar aldrig på en enda. Det gör mig putt! Dig med antar jag... Kram på dig!