tisdag 13 september 2011

Albumfeber eller?

Jag har nog en extra förkärlek till att göra album och ge bort. Som minne eller present. Min BiA kommer väl till pass och jag tror att den har jag tjänat på att köpa. Flera år sen jag önskade mig en i julklapp och fick pengar till den. När jag kom till butiken så hade de en kvar och den blev min. Lyckoträff. Jag har två födelsedagar i veckan varav en är min yngsta son som fyller 15. 
Tänkte börja med att lägga in ett kort till honom....han fyller moppe och vad passar inte bättre än detta, motiv från KennyK till min Kenny.

Så till albumet, min systerson fyller år dagen efter min son. Han hade kul med sin mobil i somras då han med fru och barn också hyrde stuga. Så ett litet minne................

Staket och hus är TH


Jag gjorde denna ros själv.
Registeringsplåtarna kommer från TH

De gulliga nallarna är återvinning från ett gammalt födelsedagskort.Fjärilen är gjord av skeletonleaf av mig.

Det finns väl inte mycket att säga om albumet mer än att albumblad är återvinning från "Cornflakes"-paket mm. 
Jag hoppas det blir uppskattat.
Jag har en hög kort som också blivit klara. Men de lägger jag inte upp idag.
Men albumet gjorde jag medans jag tänkte på scrapträffen i Nol som var i helgen och som jag hade velat gå på. Men ekonomin tillät inte. Kanske en annan gång.2 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Gu´ vad häftigt album och första bilden med moppen hur cool som helst. Du är verkligen expert på detta. Kram Eva

Nina sa...

helt underbara grejer, jag tycker att det är så roligt att gå in på din sida och bara bli förundrar över hur duktig du är......keep up the good work :)