fredag 30 september 2011

Äntligen fredag och ledig helg!!

Jag har tagit på mig för mycket ibland känns det som i mitt jobb. Men det krävs att man ska gå framåt och utvecklas. Så just nu går jag en kurs i taktil massage, beröring.  Det kände jag att det passar mig, jag har varma händer. Man ger och får massage och det är himmelskt.  Mitt i allt det så säger chefen att jag kom in på kursen "Tecken som stöd" , jag har gått den förut men glömt bort en del eftersom många teckenbarn försvann i samma veva som jag gick klart. Jag kunde den gången berätta med lätthet hur jag träffade min man på internet och att han var klasskompis med Per Gessle. Idag kan jag inte det så jag har bett om att få gå om kursen steg 1 och steg 2. Sen är det brandutbildningen som behöver uppdateras och HLR. Det snurrar i huvudet, annat ska planeras, utvecklingssamtal både i jobb och med mina barn, min dotter och 500 barn ska sjunga med Tripple and Tutch och The Moniker bl.a.
Så nu ska det bli skönt att ha en ledig helg och landa lite....skapa....


......man kan ju hoppas man hinner lite lugnt. Men jag ska baka och handla, städa av lite. 
Översta kortet gjorde jag häromdan till min systerson som fyller år nu om ett par veckor. Och Hallowenkortet gjorde jag imorse innan jag stack på ett möte. Nu är jag bara hemma och lunchar sen är det jobba några timmar innan helgen e ledig.
Ha en trevlig helg alla!


4 kommentarer:

Evas Pyssel sa...

Spindel och råtta....hua , men de hör hösten till !! Det är bättre med taktil massage. Kom gärna hit !!!!! Jag hade ofta kompismassage med barnen i min klass och de älskade det. Teckenspråk har jag också gått på, men det var svårt tyckte jag. Var nog inte riktigt motiverad. Men jag har boken kvar. Hur som helst ...det är alltid roligt att utvecklas vare sig i något jobbämne elller i vårt kära scrappande. Ha en skön skapande helg. Det sätter guldkant på helgen !! Kram Eva

Carina sa...

Fina kort, äntligen funkar kommentarsskrivandet för mig igen:)
Trevlig Helg!!
Kramar

SusanLotus sa...

Coola kort! Älskar den lilla detaljen med råttan! :)
Låter jättespännande med taktil massage. Måste söka på nätet så jag får veta vad det är. Tror på helande krafter och ljuset.
Kram på dig!

Blogger sa...

YoBit allows you to claim FREE CRYPTO-COINS from over 100 different crypto-currencies, you complete a captcha once and claim as much as coins you want from the available offers.

After you make about 20-30 claims, you complete the captcha and keep claiming.

You can press claim as much as 30 times per one captcha.

The coins will stored in your account, and you can exchange them to Bitcoins or USD.