tisdag 24 april 2012

Långt inlägg...........

Hej alla som tittar förbi. 
Här kommer ett litet längre inlägg. Jag pysslar en del, men är jätteslarvig med att lägga in på bloggen.
Jag vill först visa en serie bilder på två barnvagnar i rosa och lila. Ett tvillingpar som ska få dom. Botten på vagnarna har jag gjort så man kan lyfta och lägga i en present.
Tagen ovanpå ska flickebarnets namn stå.Givetvis så blir det kanske svårt att packa dessa vagnar så som liten bonus gjorde jag två presentkassar av golvpapper.
Min man fick nån reklam häromdan med en tuff kuvertvikning som jag vill dela med mig. Antingen lägger man ett kort i det eller skriver på hela bladet och sen gör vikningen och fäst med ett märke eller nåt.

Miniböcker är alltid bra att ha på lager. Men nu har jag gjort till mig och dottern som är lätt att ha i väskan. Sen så gav jag arbetskamraten en. Alla har fått men inte hon.

Kort har det blivit några också. Påbörjade projekt som legat. Alltså, det ligger en hel del ska jag ärligt säga. Man börjar och så hittar man annat kul motiv  som bagaren som är freebie hos Carina till slut så är allt en himla röra. 
Kortet med provdockan är bara gammat spill.
Ja det var lite av vad jag hittar på medan jag glor på TV , dagarna annars så är det jobb , familj o Bianca.
Ha en fin dag alla! 
Kram

3 kommentarer:

onkis sa...

Såå många fina alster du har gjort,
och barnvagnarna är sååå snygga.
Må gott!

Evas Pyssel sa...

Oj vad mycket kul att titta på !! Barnvagnarna är för söta. Jag skulle nog inte ha tålamod att göra en sådan. Jag gillar det sista kortet. Tänk vad roligt för en syintresserad att få ett sådant.
Jag tänker ofta på att motivet ska spegla mottagaren.
Ha det gott !!
Kram Eva

Josefine Skapar sa...

så fina vagnar :)