söndag 13 juni 2010

Inköpsblock

Som jag sagt innan så ville min syrra att jag skulle göra massa grejer till henn som hon kan ha som små presenter när hon går bort.( Istället för en blomma)
Hon ville att jag skulle göra om "notebooks" precis som hon själv fått av mig en gång. Så Jag gjorde 3 stycken igår, det går snabbt. Man dekorerar som man vill.
Jag har använt håltång för att få papperet ända upp. Denna gång fick jag användning för min nya MS som jag beställde från Mimas ( Vilka jag aldrig mer kommer beställa ifrån, sämsta service i världen, fick vänta en månad och då med påtryckning) .


Jag dekorerade blommorna med halvpärlor och mina små monster gillar jag att ha med. För när en kvinna shoppa då är hon som ett monster ,"ska ha"....hahaha

3 kommentarer:

Linapyssel sa...

Vilka härliga...dom är underbara!! Monster...det e vi allihopa!!!Hhihihi!!
Jobba inte ihjäl dig
Kram Kram lina

susanne´s smulor sa...

Gud vilka läckra!!!! Och små monstren känner jag igen mej i...;)
Visst är det ganska bra gjort att vara tillsammans i 24 år?! Fast tiden har gått otroligt fort och det känns som att man bara hunnit blinka. Detsamma gäller ju barnen...när hann dom bli så stora???
kram och tack för att du tittar in hos mej/ sussa

NHL sa...

Coola! De skulle du ha använt till Sir Stampalot-tävlingen :-) Kul att kombinera scrappandet med en chans att vinna. De här grejerna är lite udda mot de gamla vanliga korten/LOs så de kunde haft en chans.