tisdag 27 juli 2010

Korttillverkning

Som sagt, jag har sparat lite fria digis på min dator och betar av en del. De är ju fantastiskt gulliga en del. bra att ha lite högar med kort att bara skicka iväg. Jag har min symaskin framme så jag använder den att sätta ihop grejerna och det är himla snyggt. Jag har så mycket spill så jag vet inte vad jag ska göra av allt. Snål är man med och vill inte kasta bort . Är det nån som har lite tips vad man kan göra? Tacksam för ideér. Hoppas på att nån läser bloggen, det märks att det är semestertider för det har verkligen varit sparsamt med kommentarer. Nu har jag ju inte så många följare. Nån vet jag med 100% säkerhet bara blivit följare men kollar aldrig.
Här är ett kort med kramar, tänkvärt.


Här är ett kort med åsnehälsning.

10 kommentarer:

Carina sa...

Hej!
Ohhh så söta dina kort blev.Diggisar är bra att ha och fina är många också.Spillpapper är också mitt stora problem man hittar alltid något där ibland.Har alla bitar i en stor låda.
Kraam!

NHL sa...

Bokmärken/taggar är ju helt perfekt att använda spill till. Att göra mattor och bakgrundspynt av dem funkar också.
Jag ska ta ett ryck någon gång och bara göra med spill, som lite utmaning :-)
Du har väl sett Scraplindas senaste kort? Gjort med spill bl a.
Vet inte varför jag inte står uppsatt som följare på din sida, för jag följer den ju. :-)

NHL sa...

:-) Glömde ju: Charmiga kort som vanligt!
Åsnedigin var ju supersöt!

Linda Horn sa...

Åsnekortet var min favorit, helt klart!!

Evas Pyssel sa...

Fina kort du gjort. Om du visste vad spillbitar jag har !!! Jag brukar stansa blommor och även andra figurer och även använda till bokstäver. Men mycket blir det.
Det där med följare har jag inte satt mig in i. Jag har ju alla mina favoriter i blogglistan. Och där går jag in och kollar så fort bloggnamnet flyttas upp. Berätta gärna för mig. Kram Eva

Pling sa...

Vilka fina kort du har gjort!!! /Pling

skapa och inreda sa...

Blir så imponerad av dig som gör så fina kort. Den översta med kramen är lite extra tycker jag.
Kramiz Annika

Linapyssel sa...

Åsnan är grym Marina, och så vackert när du syr!!!
Hoppas du mår bra...ska försöka hinna maila dig i morgon...många projekt ligger utspridda på köksbordet och inte helt klara så tillbaka till pysselbordet!! jag quillar och stansar blommor och stoppar in mina spillbitar häroch var i mina alster...spilllådan börjar ändå mer och mer likan en conteiner i storlek !Hihii.Packa i hop små kit av spill papper och sälj eller lotta ut eller skicka som en utmaning till någon...det ligger en sak här till dig (fortfarande....suck) men det paketet innehåller inga spillbitar..men det kan det ju lätt hoppa i hihihh.
Må så gott
många kramar Lina

Debbie sa...

Very cute. I love what you've done

Hugs Debbie xx

Nina sa...

Vilket underbart kort du gjort med åsnan....Men alla dina kort är bara helt underbara. Alla som jag får av dig står framme. Måste ju visa vilken underbar vän jag har i dig. Kram