fredag 30 juli 2010

Rubrik.....ja kort igen....

I Augusti fyller min lillebror år. Hela 45 år, jag minns som igår hans födelse som var dramatisk. Jag var inte fyllda 6, vi satt och åt kalops och mamma säger "vad är det som droppar?" Under henne blir en blodpöl bara större. Han var i 7:e månaden och det blev ilfart i ambulans. Det hängde på en skör tråd. Grannen tog hand om mig och min syster medan pappa följde med i ambulans. Jag och min syster skulle sen slussas vidare för att grannen skulle hämta upp pappa. Men se det vägrade jag. Han fick jaga mig en timme för jag skulle minsann till min mamma och lillebror. (och då visste vi inget än) Till slut gav han med sig och jag fick följa med. När vi kom fram till sjukhuset så fick jag veta att jag hade fått en liten bror, nja han var stor för att vara född 2 månader för tidigt, 2800g. Men tyvärr fick jag inte se honom förrän mamma kom hem med honom. Men han var bedårande. Och nu blir han 45...kan man tänka sig. Har gjort ett kort till honom.


Sen så har det blivit ett enkelt kort att bara skicka en hälsning, digi även det fron Greetings Farm dock inte freebie som förra.
Hoppas ni inte tyckte det var för jobbigt att läsa mitt inlägg, men ibland kommer det bara över en alla minnen.

4 kommentarer:

Nina sa...

Inte alls jobbigt bara roligt, tycker att du skriver väldigt underhållande......:) Keep up the good work. Massa kramar

Evas Pyssel sa...

INte heller jag tyckte det var jobbigt ! Jag tror att vi alla , förr eller senare, har minnen från födslar, dramatiska , roliga, tråkiga....... En av våra grannar har ett minne från vår dotters födsel. Vi hade gjort upp att de skulle passa våra äldre barn när vi åkte in till BB. Så vi ringde och vi pratade med frun ca kl. 04 .Nu var det dags. Efter en stund fick hon höra sin man inne på toan . Han var klar och färdig att gå till jobbet och trodde att det var väckarklockan som ringt. Detta har han fått höra i 33 år !!!! Ha en bra dag !! // Eva

Linapyssel sa...

TACK för att du delar med dig av ditt minne marina...bara roligt att läsa!!!
Vi var med om ungefär samma sak då våran lille John föddes i V31+6, allt gick fint , bara kuvös natten då han föddes så vi hade enorm tur!!
Fina kort du gjort. Brorsan din kommer nog bli väldigt glad !!!! Ser att du rotat i conteinern hihhi
Många kramar Lina

Baileyz sa...

Hej tack så mycket för din kommentar ang barn. Har inte försökt så länge än men jag hoppas d kommer snart :) Modigt utav dig att våga säga nej till abort vid den åldern, inte många som egentligen skulle vågat d tror jag. Ensamheten skrämmer dem flesta, men inte dig då =) ... Fin blogg du har btw