tisdag 9 augusti 2011

Lite från sommaren.

Redan i maj började jag så smått planera för födelsedagar, för pyssel att ta med på semestern. Jag stämplade upp lite bilder. Tyvärr glömdes en del kort fotograferas och blev skickade. En del som jag tagit  med min mobil blev inte så bra.
Hur som helst, innan sommaren planerade jag göra ett minialbum som pusselbitar till en viss tjej som fyllde 18 igår. Förberedde allt , sen har det legat här. Och i lördags då jag kom hem från jobb såg jag på facebook att hon fyller måndag(som igår då).panik....ja självklart. Så det var bara att jobba på och sen posta en halvtimme innan lådorna tömdes på söndan.
Men hon blev glad.Tagen här satte jag en bild på då hon döptes och passande nog en charm med "Maria"

Förstorande glasstenar är underbara. Hittade en påse i en bokhandel i Ljungby. Har gjort en annan sak som kommer i bloggen vart efter med en passande sten.
Bakom Lejontagen skrev jag grattishälsningarna. Och som pricken var ju tagen med lejonet eftersom hon är född i lejonets tecken. Lejonet klippte jag ut från mitt Tim Holtz block jag köpte i Halmstad.


Man kan inte säga annat att denna tjej är en riktig skönhet. Hon har dessutom fått jobba i sommar på Fredriksdalsteatern  i Helsingborg med att uppträda. Hon e en sångfågel denna tjej. Hoppas hon och min dotter som sjunger med kommer ihop och sjunger nån gång.
Så vad passar inte bättre med några ord på vägen....
När jag ser att jag inte är bortglömd  lägger jag in lite mer grejer som är gjorda under semestern. Jag hade pyssel med mig, men det blev inte så mycket gjort och dessutom njöt jag av att inte ha så mycket krav. Förra sommaren så gjorde jag tårtbitar till min syster i alla de färger.

Kram till er alla/Marina
4 kommentarer:

Marias Hörna - Njut av livet sa...

Så otroligt fint...Önskar dig en fin helg. Kram Maria

Sussie sa...

Jag förstår att hon blev glad för albumet är så jättefint! Ha en härlig fredag och om du vill kan du vara med och tävla om min giveaway i augusti. Kram! :)

Carina sa...

Hej,igen!
Vilket härligt pusselalbum och så mycket att kika på.Klart hon blev glad.....vad annars??

Kram!

Angelica sa...

Så läckert med ett "pusselminialbum" !!!

Ha det bra!