söndag 9 oktober 2011

Helgpyssel !

Pysslat hela helgen! Nä.....städat, putsat fönster och ätit massa god mat, bland annat en supergod äpplepaj.Barnen tyckte den smakade wienerbröd. Men visst har  jag pysslat ihop ett par kort. Och så har jag spelat Kina med mina barn, ett spel som påminner om när man själv var barn. Jisses va kul.
Här är i alla fall de två kort jag gjort.
Denna lilla tjej ska så småningom pryda en bok med mina absoluta favoritrecept som jag gör om och om igen för att det är så gott.  Kommer på bloggen när jag kommit igång med det.

Älskar denna lilla söting .

Nu har jag en tuff vecka framför mig. Imorgon börjar jag en kurs i "Tecken som stöd" en kurs jag gått förut men behöver uppdateras i även om jag kommer ihåg en del och lär mig nytt hela tiden. Så himla roligt. Sen har jag taktila massagen på onsdag igen. Vi ska massera varandras fötter. Spännande.  Förutom det så jobbar jag kvällar och sen helgen. Jag får se hur jag hinner med pyssel i veckan.
Ha en bra vecka alla.


7 kommentarer:

Carina sa...

Fina kort:) Hoppas du får en bra vecka, fast den är fullspikad.
Kramis

Evas Pyssel sa...

Vilken aktiv helg !!! Rolig !!!Stämpeln med flickan och katten är supersöt !! Jag tycker din vecka verkar både ock. Teckenspråk hade jag svårt med så då säger okej, bra att kunna. Men taktil massage på fötterna....jag skulle kunna komma rusande för att få del av det !!! Kram Eva

Lou sa...

Hi! both of these cards are really gorgeous,very lovely colouring/colours-so pretty.
hugs Lou.xx

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Vilken mysig receptbok detta kommer att bli. Och den lilla tjejen med katten gillar jag verkligen. Ha det nu så gott, kram Maria

Carina sa...

Hej!
Så fina kort du gjort(det blev ett rim)Du har målat så fint oxå.Visst tecknar hon fantastiskt MO?

Kram!

Kirsty Vittetoe sa...

That is cool, thanks for sharing!
Hey, Pixie Dust Paperie is having a giveaway, please come join in the fun!
http://pixiedustpaperie.blogspot.com/

SusanLotus sa...

Ja visst är det härligt att spela samma spel som man gjorde som barn! Min dotter och jag spelade ofta Fia. Som barn spelade jag Yatzy med mina föräldrar på kvällarna och Kina-schack med min dagmamma!
Vad nostalgisk jag blir nu! :)
Kram och ha en jätteskön kväll!