fredag 14 oktober 2011

Jag funderar och funderar.....men det kommer nog snart.

Jag har en jobbhelg framför mig så det blir väl inte allt för mycket pysslande, jag har börjat så smått på min "bok" med mina absoluta favoritrecept, sånt som jag gör om och om igen. Jag plastar in det med laminator så behöver man inte vara så rädd om det i köket.  
Mitt i allt detta funderar jag och klurar på bloggcandy eftersom jag passerat 5000 besökare, tusen står jag nog själv för  eftersom jag ibland går in från jobbets dator. Men jag ska inte göra det så lätt, jag har bestämt att man ska få en utmaning på en grej och bäst vinner. Men jag kommer till det framöver.
Tänkte slänga in ett par kort så här innan jag pyser iväg till jobb. En arbetskamrat ska få taktil fotmassage om hon vill, jag fick 2 gånger i onsdags och 1 gång på händerna. Kissade som en tok sen. Hihi...
Sen ska jag väl träna mina tecken som stöd med barnen.


Ha en bra helg alla. 
/Marina


4 kommentarer:

Pips sa...

Hvor er det en god ide at lave en lamineret bog med Favorit opskrifter! Måske skulle jeg også begynde på sådane en. :o) Det lyder jo altid spændende med en blogcandy :o) Men jeg vil give dig ret i at man godt kunne gøre det en anelse mere udfordrende at deltage - så jeg glæder mig til at se hvad du finder på. God weekend - omend du skal arbejde.

SusanLotus sa...

Vilka underbara pyssel du har hunnit med! Du är riktigt flitig! :)
Här har flitens lampa inte lyst på pysselfronten denna vecka men nästa vecka ska jag pyssla då gubben jobbar kvällar!
Ha en riktigt härlig hösthelg trots jobb! KRAM

Evas Pyssel sa...

Vilka gulliga kort ! Vad fiffigt du gjort med bokstäverna !! Blir man kissnödig av fotmassage ?? Är det någon zon man vidrör.. eller ??? Då blev det i allafall "rent i röret" Hihi !! Kram Eva

Tesa/Therese sa...

Härliga kort. Tack för ditt besök:)
Kram Tesa