torsdag 7 mars 2013

Från alla hjärtan till hjärtan, kärlek........

Alla hjärtans dag.....jag visar alltid kärlek till min familj, men till Alla Hjärtans Dag vill jag alltid ge nåt litet extra. Oftast blir det en liten chokladbit eller nåt. I år gjorde jag kort och så blev det trisslotter.
Första kortet fick min man. Han var iväg på jobb så han fick öppna sitt ensam på ett hotellrum. Av honom fick jag en parfym.


 Nästa kort gjorde jag x 2, vars ett till mina söner. Trisslotter i , spänningen var stor.  Båda vann till nya lotter sen blev det inget mer, och så vars en liten minichokladask.
 Nästa blev till min älskade dotter. Hon vann inget på sina trisslotter men hon var glad ändå. Chokladen smakade bra i alla fall.
 Nästa kort är på en Magnolia som jag köpt på Facebook. Det finns mycket begagnat och nytt man kan köpa där . Denna köpte jag där. Spetsen i bakgrunden är en die jag också köpt på Facebook, ett riktigt klipp. Så nu behöver man inte köpa färdiga och jag väljer färgen själv.
 Det föds barn hela tiden och ibland får man förfrågningar om kort  så nu tänkte jag ha en liten hög med kort som kan finnas i "lager" ifall att det behövs. Nappflaskorna har jag ritat själv, jag blev inspirerad av min kära bloggvän Carina , tack för att du ger mig så mycket.
 Grattiskort är bra att ha med. Dessa ljuvliga hÄnglar  köpte jag på Facebook också faktiskt. Det är stor efterfrågan på hÄnglar eftersom de inte görs längre. Jag fick läsa att en stämpel är så efterfrågad så den såldes på Tradera för nästan 900:- , men....så söta är dom inte att jag skulle ge det. 

Denna hÄngla hade faktiskt en skylt på köpet. Så man kan välja....Grattis eller inte.
Det kommer fler hÄnglakort framöver. Jag hade ju några stämplar sen tidigare och det var ett tag sen de användes så det kan va kul att göra nytt med dom igen.

Sen har jag en speciell hälsning till Sirpa 
Kan du ta bort ordkontroll till din blogg, de är jättesvåra att tyda, jag skulle gärna vilja skriva svar i din blogg. Tack för allt find du skrivit hos mig. Kram


3 kommentarer:

Sirpa sa...

Hej! Som vanlig har du gjort så himla fina kort!
Jag har gått runt lite olika affärer och har inte hittat lite större stämplar. Jag vet att det finns ju mycket att köpa på nätet men jag är jätte dålig att handla på nätet!
Önskar dig en mysig fredag!
Kram Sirpa

Åsa/asamia sa...

Vilka fina kort du gjort!
Kul med lite äldre hÄnglar också, min favoritstämpelmakerska.
Hoppas du haft en skön påskhelg, med lite sol på näsan.
Kram

Blogger sa...

If you are looking for the #1 Bitcoin ad network, try MellowAds.