lördag 20 april 2013

En sida i min artjournal

Det finns stämplar som är ganska stora och heter Prima Dolls. De är fina och jag skulle vilja ha ....kanske. Men när jag fick se så andra jobba med dom på You Tube så fick jag en idé.
Min mamma sa när jag var 13-14 år -"åh vi har varit hemma hos dom och dom har en flicka i din ålder , hon hade en så fin klänning....tänk om du kunnat ha en sån"
Det är en mening som har följt mig hela livet och jag minns den som igår , 40 år senare. Man ska ju ju gå vidare i livet....det gör man, men vissa saker har gjort mer ont än andra. Därför är 'artjournaling' bra att bearbeta sina minnen. Det talar också om för mig hur jag inte ska säga säga till mina barn. De duger som de är och jag älskar dom. 
Men som sagt, här är min sida i tanken..........Jag klippte ut en klänning i en tidning och gjorde min egna "primadoll".
Jag har gjort fler sidor i min bok som handlar om mig, och mina tankar. Kanske sätter jag in fler här.
Ha en fin helg alla!

3 kommentarer:

Sirpa sa...

Hej! Ja, man har bra o mindre bra minnen! Men man kan ju tänka på de minnen o tar vara på de på olika sett! Oj, gör du en bok! Låter jätte intressant....får man ser den nån gång?:)
Har en skön lördag!
Kram Sirpa♥

Åsa/asamia sa...

Jag hoppas att det minnet väcker mindre känslor nu när du skapat med det. Tänk vad man kan ta åt sig av saker som sägs....
Din sida blev sååå bra, och din egen flicka var ju mkt finare än de stämplar som finns.

SusanLotus sa...

Härlig Art journal. Såg den inte förrän nu. :)

Ha en mysig helg!