torsdag 31 oktober 2013

ATC eller Art Trading Card

Hej alla !
Bloggandet har blivit mindre överlag sen facebook och instagram blev mer och mer populärt. Vad jag sett mycket på båda ställena är ATC. Vad är nu detta? Jag undrade så. Till slut tog jag mod till mig och frågade och fick veta att det var kort med standardmått 2½x3½ inch ungefär som ett kort i en kortlek. Wow tänkte jag vad häftigt, det kan väl inte vara så svårt. Det hade jag ju sett en del göra med massupplaga. 
Men där tog det stopp. Om jag ska göra ett kort så ska det visa mig, det ska säga nåt och det ska vara speciellt. Jag har inte gjort många, några har jag gett bort eller bytt. Dom som kommer först nu har jag inte kvar.
Resten har jag kvar .


Denna sista har jag gjort idag.
Det är kul att göra men inte lätt att få med mycket på denna lilla yta , men det går.
Ha en fin kväll alla.
1 kommentar:

SusanLotus sa...

Härliga kort!
Och jag tycker som du att korten ska vara speciella och gärna att de får ge uttryck för en känsla eller tanke man har. Inga massproduktioner i min samling heller.

Jag ska fixa en liten hög nu i helgen så kan vi byta om du vill. Antingen kan vi ha ngt tema och överraska varandra eller välja ur lediga kort. Vad tycker du? Och vi kan byta 1, 2 eller 3 kort. Du väljer. ;)

Ha en mysig kväll!
Sussie