fredag 4 november 2011

Freebie-uggla

Jag ville ha en uggla och hittade Magnolias uggla från höstkitet 2007. Men vem säljer?? Nähä, jag har inte lyckats hitta den. Men då ritar jag en själv. Men för att inte göra exakt lika så har jag gjort lite på mitt vis. Stämplat eller digi, vad spelar det för roll. Här delar jag med mig under begränsad tid. 
Kul om ni skriver att ni gjort nåt med den. Den är för personligt bruk. Inte att ge bort till andra.

7 kommentarer:

Sari Hänninen sa...

ugglan påminner mycket om magnolias... men fasligt söt är den :-)....
åk till naturhistoriska museet vettja... massor av inspirerande ugglor... i olika storlekar och format... supersöta var ordet... :-)

Gurkiss sa...

Super söt :)

Tusen tack :)

Ha de gott.
Kram Gurkiss

weva sa...

Tack!!

Josefine Skapar sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Josefine Skapar sa...

Ja ritplattan är bra... men många av mina freebie digisar har jag använt digitala penslar. Många färdiga penslar som jag gjort ett klick så har man ett hår osv. och så har jag målar om det en del. men sist så måla jag för hand och scana in i datorn och de måste jag säga är roligare! Den har stämpelhuset tryckt upp nu men jag vet inte hur det gått med den. Så ja Ritar du för hand så fortsätt med det. För det är en annan teknik med pennan man måste lära om sig lite. Jag använder den jättemycket när jag ritat digaitala kläder. Är du sugen på att köpa en ritplatta så ska du köpa Wacon Bamboo a6 ca 600kr absolut prisvärd!

Josefine Skapar sa...

Och om du köper så ge den tid... de tar flera timmar innan man får in rätt teknik.

Pips sa...

Din ugle er godtnok rigtig sød!